logo flowhotel stars

logo flowhotel stars

Overcast Clouds

17.32°C

Inárcs

Konferencia, gálavacsora, meetingek, csapatépítők eseményére változatos menüsorokat kínálunk vendégeink részére. A menüsorok összeállításnál külön szempontunk volt egy hagyományosabb, illetve gourmet menüsor megalkotása. Az étkezések jellege friss, modern koncepció mentén lettek kialakítva, mely hitelesen tükrözi az étterem bistro jellegét.

Bármelyik menüsor választása jó döntés, mely hozzájárul rendezvénye sikeréhez! Mindent megteszünk azért, hogy rendezvénye legapróbb részlete is megfeleljen elképzelésének.

Gourmet menüsor

Menüsor 1
Levesek:
Tom-Yum leves kókusztejjel, csirkével
Mascarponés zöldborsókrémelves sajtropogóssal
Főételek:
Vadas marhapofa pisztáciás zsemlegombóccal
Cajun sült oldalas, teryakis zöldséggel
Mézes fokhagymás csirke supreme, wasabis burgonyapürével
Afrikai harcsa pankóban, citromos jázmin rizzsel
Vegetáriánus:
Aszalt paradicsomos fetás spagetti, sült padlizsánnal
Saláták:
Bécsi burgonyasaláta
Insalata Mista (vegyes saláta)
Desszert:
Somlói „pohárkrém”
Turófánk sós vajkaramellával

Menüsor 2.
Levesek
:
Citromos borjúgombóc leves lestyánnal
Minestrone leves
Főételek:
Csirke korma keshu dióval, basmati rizzsel
Zöldséges marharagu fafül gombával
Pikáns húsgolyók 4 sajtos újhagymával, röszti burgonyával.
Zsályás vajas farfalle pulykával, magvakkal
Vegetáriánus:
Erdei gomba brassói
Saláták:
Mozzarella caprese ruccolával
Zöldsaláta babbal tortillával
Desszert:
Turógombóc bodzás tejföllel
Mogyorós brownie fehércsokival

Menüsor 3.
Levesek:

Marhapofa gulyás
Csicseriborsó leves gnocchival bazsalikommal
Főételek:
Csirkés „pad thai” udon tésztával
Jack Daniels tarja Mac&cheese
Dijoni mézes csirkecomb kuszkusszal
Bécsi szelet parázs burgonyával karamellizált hagymával
Vegetáriánus:
Céklás árparizottó, magvas kecskesajttal
Saláták:
Majonézes lilakáposzta szezámmal
Panzanella saláta
Desszert:
Vargabéles
Narancsos csoki mousse málnával

Menüsor 4.
Levesek:
Krémsajtos burgonyaleves füstölt tarjával, újhagymával
Currys kukoricakrémleves kókusztejjel, pirított magvakkal
Főételek:
Gyömbéres szójás csirkefalatok zöldbabbal és édesburgonyával
Sertéssült mogyorómártással, tojásos rizzsel
Szezámos marharagu rizstésztával, mungóbabcsírával
Malaccsászár lencsével sült almás burgonyapürével
Vegetáriánus:
Penne Sorrentina friss bazsalikommal
Saláták:
Waldorf saláta
Pestos parajsaláta
Desszert:
Creppe Suzette
Szilvás crumble (morzsasüti) tonkababos vaníliával

Menüsor 5.
Leves:
Mustáros malacleves gyöngybabbal
Wasabis brokkolikrémleves répa chips-szel
Főételek:
Erdeigombás kacsacomb parmantier
Lazacos rétes sáfrányos vajmártással, fonnyasztott parajjal
Sertéshúsos fajitas fűszeres tejföllel, paradicsom salsával
Marokkói csirkenyárs babos zöldfűszeres rizzsel
Vegetáriánus:
Parajos ricottás lasagne
Saláták:
Nizzai saláta
Tabuleh
Desszert:
Rákóczi pohárkrém
Áfonyás piskóta mogyoró grillázsal, juharsziruppal

 

Rendezvény ajánlatkérés

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

 

logo flowhotel stars a